Barbat falit

Sotia ta a scapat de sub control.

Am vazut acest lucru de nenumarate ori. O sotie care este casnica decide ca trebuie sa-si umple zilele goale cu cheltuirea banilor pe orice si oricine arata destul de interesant. Acest lucru este destul de extrem, dar sa ai o sotie care a iesit de sub control cu finantele familiei este foarte dificil de administrat. Daca ambii parteneri nu sunt pe aceiasi pagina cu banii, lucrurile pot, si de multe ori vor deveni, foarte urate.

Esti un visator.

Am muncit pentru o companie de marketing de mai multe nivele aproximativ 15 ani si am fost invatat ca daca le-as fi urmarit sistemul lor dovedit, as fi fost bogat. Ghiciti ce, mii dintre noi am crezut acest lucru. Cheltuim de parca nu am avea nici o grija in lume, stim ca in 5 ani vom deveni bogati. Dupa cum se pare, nu ne-am gandit la toate, iar compania, impreuna cu toate sperantele noastre de a deveni milionari, s-au dus pe apa sambetei.

Visele sunt bune atata timp cat un plan de executare este injectat cu un sens de realitate. Urmarind orbeste promovarea este o cale sigura catre durere si agonie.

Nu ai buget

Bugetul este cuvantul care aduce frica in inimile noastre si ne trimite la alergat pe campii. De ce? Fiindca este absolut de plictisitor, limitat, umil si de multe ori deprimant. La munca nu am probleme sa fac documente Excel si Powerpoint toata ziua, totusi urasc sa fac un buget. Imagineaza-ti o persoana obisnuita care nu lucreaza in domeniul financiar si nu stie nici ce este Microsoft Office. Vor face un buget? Nu cred. Calculatorul si hartia clasica nu mai are nici un mod in care sa te atraga.

De aceea, cel mai bine este sa muncesti si sa te concentrezi insa nu asupra banilor, ci a fericirii, pentru a nu ajunge falit.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *