personaje

Ca si copii, iubeam sa ne uitam la desene animate, si cu toate ca am crescut, nu ne saturam nici in ziua de azi sa ne uitam la personajele care ne fac sa radem din cauza comportamentelor lor. Pana in anii `90, inainte de aparitia canalului Cartoon Network, unul din cele mai cunoscute show-uri a fost Looney Toones Show – Warner Bros. Cele mai cunoscute personaje- Bugs Bunny, Daffy Duck, Sylvester, Wile E. Coyote, Pepé Le Pew, etc. s-au facut cunoscute prin intermediul acestui show. De fapt, daca ne uitam mai atent la aceste personaje, vom descoperi ca sufera de boli psihice.

Personaje bolnave psihic

Motanul Sylvester este cunoscut ca un personaj crud care il chinuie pe Tweety. Insa, Sylvester este subiectul a mai multor evenimente dureroase si, cu toate acestea nu reuseste sa se rupa de relatia sa disfunctionala. Este dependent de relatia toxica incat incearca sa raneasca si sa se raneasca, iar cercul vicios continua. De asemenea, Sylvester sufera de bulimie, din cauza faptului ca pare a avea un stomac plin, obsesie pentru mancare si pentru faptul ca il vomita tot timpul pe Tweety.

Wile E. Coyote- este un personaj inteligent, care are planuri elaborate si scheme pentru a-l captura pe Road Runner. Insa, cantitatea de timp si de energie pe care o pune pentru a captura prada, in ciuda esecurilor sale, demonstreaza ca este un fanatic. Aceste trasauri sunt manifestari ale OCD- Sindromul Obsesiv Compulsiv.

Granny este calda, adorabila si capabila sa faca orice, de la dans linistit pana la crime, fiind master in arta kung-fu- cu exceptia faptului ca este batrana si probabil sufera de boala Alzheimer. Evident, conversatiile sale cu animalele nu reprezinta nimic altceva decat halucinatii si descrie si alte simptome caracteristice Alzheimer. La inceput, Granny a dat dovada de semne de dementa care, treptat, a devenit din ce in ce mai avansata. De asemenea, este confuza, iritata si chiar agresiva.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *