Sunt multe motive pentru care cineva ar cumpara o consola de jocuri video. Pretul este o mare parte din ecuatie, si orice altceva legat de acest sistem fac costurile sa para rezonabile sau mult prea mari. Cum arata libraria de jocuri de acum? Si ce esti interesant sa cumperi in viitorul apropiat? Sunt destule aplicatii de streaming, atunci cand iti doresti sa vezi un film? Ai prieteni care favorizeaza un sistem in fata celuilalt?

Din gura in gura aceste lucruri conteaza. Orice persoana cu discernamant vor pune ochii pe marketing. Desigur, putem agreea anumite reclame, dar niciodata nu am fost determinati sa cumparam o bautura energizanta sau un anumit brand de hartie igienica din cauza ca am fost coplesiti de panouri publicitare. Nimeni nu recunoaste ca reclamele le influenteaza obiceiurile de cumparare, chiar daca acestea o fac, dar nu poti scapa asa usor de gura lumii. A fost dovedita ca fiind mult mai eficienta decat marketing-ul traditional, si din moment ce opinia publica o ia doar intr-o directie, poate sa fie dificil sa schimbi impulsul.

Aceasta este o situatie periculoasa pentru Microsoft.In timp ce Playstation 4 devine din ce in ce mai popular, aceasta va deveni in curand consola implicita. Va amintiti ultima generatie? Nintendo Wii a explodat in mare parte fiindca fiecare publicatie principala vorbea despre el. A ajuns pe copertile revistelor si si-a gasit calea catre sitcomuri populare si eventual, a devenit lucrul pe care toata lumea il vroia. Chiar si cand Microsoft admite ca s-au straduit cu mesajele intrucat anul trecut a fost dezvaluit Xbox One, si desi au trecut peste multe dintre restrictiile lor, este mult mai greu sa faci opinia oamenilor sa se schimbe.

Microsoft este inca in cursa consolelor. Dar trebuie sa realizeze ca atunci cand ajung prea in urma, devine incredibil de dificil sa revii. Sunt prea multe elemente pe cel de-al 2-lea si al 3-lea loc in care platformele trebuie sa se potriveasca pentru a ramane relevante. Vom vedea ce se va intampla, dar Microsoft trebuie sa inceapa sa faca o miscare mai devreme sau mai tarziu.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *