pompa de caldura Hextech

Cand vine vorba de confortul nostru per general, nimic nu este prea mult sau prea scump. Vorbim aici si de amenajare, dar si de necesitatile curente asa cum este energia electrica, apa calda si sistemul de incalzire, fie el central sau personalizat.

Nevoia de a beneficia de utilitati este direct proportionala cu calitatea livrata, de aceea ar trebui ales in cunostinta de cauza cine anume furnizeaza echipamentele necesare pentru un confort sigur.

Pe piata de profil se remarca in acest sens firma Hextech care ofera pompe de caldura, sisteme de climatizare si incalzire si sisteme de aer conditionat pentru operatorii industriali.

Ce sunt pompele de caldura si cum functioneaza?

Pentru producerea apei calde pentru incalzire sau a apei calde menajere se recomanda achizitionarea unor pompe de caldura performante in Oradea. Acestea sunt un ansamblu de echipamente performante care isi iau energia din aer pentru a incalzi apa. De mentionat este faptul ca pompele de caldura sunt cunoscute si folosite de multi ani, dar nu si in varianta aer-apa. Dat fiind faptul ca temperatura exterioara influenta performantele pompei de caldura a fost pusa la punct tehnologia Zubadan, pentru a diminua aceste efecte.

Pentru a instala o pompa de caldura in spatii industriale ai nevoie desigur de informatii precise, nu dupa ureche, ci date doar de specialisti. O pompa de caldura este intr-adevar o investitie si trebuie sa stii precis dimensiunea ei. De aceea, este nevoie sa utilizezi mai intai de toate un calculator pentru dimensionare pompa de caldura.

Un calculator virtual, util pentru un calcul precis

Daca iti doresti instalarea unei pompe de caldura si nu stii exact dimensiunea pe care trebuie sa o aiba aceasta poti apela la calculatorul prezent pe site-ul firmei Hextech Industrial. Acesta este special conceput pentru a oferi o dimensionare corecta a pompei de caldura, indiferent de tipul acesteia. Astfel se pot alege pompe de caldura de tip aer-apa, apa-apa sau sol-apa.

De asemenea, calculatorul ofera si estimarea consumului anual al unei pompe de caldura. Este necesar pentru o estimare cat mai precisa ca datele introduse sa fie corecte, in conformitate cu exemplul de pe pagina. Numai asa se va afla exact care este pompa de caldura care va fi achizitionata si care se va potrivi intr-un spatiu anume.

Pompele de caldura Zubadan pastreaza confortul interior

Pompele de caldura Zubadan folosesc modul de functionare economic, lucru care are darul in timp sa reduca facturile la utilitati. Aceasta este o investitie pe termen lung si desigur ca merita facuta.

Odata instalata de catre o echipa de profesionisti asa cum sunt cei de la firma Hextech, pompa de caldura poate fi manevrata doar cu ajutorul telecomenzii. Cu aceasta se pot programa anumite regimuri de functionare pentru anumite intervale orare. De exemplu, nu are sens o temperatura ridicata daca nu este nimeni acasa.

Mai nou, unele functii ale pompei de caldura pot fi conectate si la internet, putand fi controlate de pe telefonul mobil. Mai mult chiar, in felul acesta se poate calcula energia furnizata, energia consumata si coeficientul de performanta.

Mai multe detalii privind produsele de acest tip se gasesc pe pagina oficiala a firmei Hextech Industrial.

Contact: office@hextech.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *