Desi problema cu caderea parului este adesea asociata cu partea feminina nici barbatii nu sunt exclusi din lista. Se intampla frecvent ca parul sa nu mai aiba rezistenta si caderea acestuia sa scoata in evidenta varii probleme. De la alimentatie la stil de viata este clar ca se necesita un plus de vitalitate.

Desigur ca tratamentele sunt primul pas spre a indrepta situatia parului. Insa cateva trucuri te pot salva pana sa ajungi sa investesti prea mult. Spre exemplu pierderea mai multor fire de par in urma uscatului artificial este ceea ce ar trebui sa eviti. Asta pentru ca aerul cald este responsabil de afectarea firului de par. De asemenea si cand se face spalarea nu se recomanda apa fierbite pentru ca afecteaza si scalpul si firul de par.

Mai mult decat atat caderea parului este o problema frecventa in momentul in care in organism este un nivel scazut de vitamine. In special este vorba de fier si pentru a suplimenta aceasta nevoie se recomanda consumul de spanac, dovleac, fasole si cereale.

Cand caderea parului inca da batai de cap ar trebui sa se analizeze cazul pentru a se observa cand se intampla acest lucru. Ai putea sa te panichezi cand acest lucru este rezultatul cand iti despletesti parul, cand iti strici  o coafura. Este clar ca mai mult se rupe si de vina este prostul obicei de a folosi clame foarte stranse care slabesc firul de par. In aceeasi categorie se regaseste si pieptanatul excesiv care duce la acelasi rezultat al multor fire de par cazute, ceea ce ar putea speria.

Un alt remediu destul de accesibil este uleiul de ricin care aplicat pe par ajuta acolo unde firul de par este fragil, sensibil si afectat la radancina care nu mai are rezistenta.

Pana la urma firul de par se regenereaza si pana la 40 de fire pe zi este un lucru normal sa se piarda.

 

 

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *