Inca de la varste relativ mici fata de ceea ce alte generatii ar considera timpul potrivit pentru a intra in contact cu anumite subiecte mai delicate perioada de adolescenta este momentul complicat cand tinerii si inca copii descopera ce inseamna lumea pornografica. Si in lispa unei educatii in acest sens pura curiozitate la inceput va fi cauza unor probleme ulterioare.

Prima si poate printre cele mai grave urmari se leaga de sexul neprotejat. Din lipsa de informare fata de acest subiect, vazand filme pentru adulti ceea ce se promoveaza se considera a fi normalul cazului. Pe langa faptul ca se pot dezvolta comportamente ciudate in viata din intimitate este vorba de ideea de a face la fel si astfel sarcina la varste fragede este urmarea. Asta pana sa se contacteze poate si anumite boli cu transmitere sexuala.

In plan psihologic este vorba de sensibilitatea, despre fiorii primii iubiri si de la a se maturiza oarecum fortat si pana la a deveni inchis, interiorizat, sa rateze prima iubire astfel de urmari sunt si ele riscuri pentru cei care la o varsta nepotrivita urmaresc filmele pentru adulti.

Insa controlul parintilor nu poate viza doar interzicerea 100% a acestor filme si mai cu seama cand in unele cazuri pur si simplu sunt de necontrolat. Persoanele in cauza trebuie sa stie riscurile si sa inteleaga ceea ce filmele pentru adulti sunt. Iar daca in randul americanilor curiozitatea fata de sex se manifesta inca de la 6 ani conform unui studiu nici in alta parte in lume lucrurile nu sunt foarte departe. Aproximativ 40% dintre tineri sunt interesanti de filmele pentru adulti pentru ca ceea ce trece de 14 ani sa fie deja un caz fericit a celui care a atins acest prag pana la impactul cu lumea adultilor. In astfel de conditii este greu de crezut ca tinerii nu ar avea nevoie de o „instruire” pana nu e prea tarziu si descopera singuri aceasta latura a vietii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *