potential angajat
potential angajat

Ca si potential angajat trebuie sa fii un candidat foarte bun, care sa iasa cu totul in evidenta in fata celorlalti candidati, si ar trebui sa stii ca experienta si abilitatile, dar si aptitudinile si felul in care comunici te pot ajuta chiar. Nu sunt doar basme inventate! Este importanta si prezenta ta in social media de vreme ce totul a trecut acum in online si angajatorii incep sa isi caute potentialii angajati pe LinkeIn si pe Facebook, ori chiar pe Twitter.

De asemenea trebuie sa stii ca nu are rost sa aplici la toate joburile din domeniul tau chiar daca acesta este domeniul tau, pentru ca se stie sigur ca nu ai calificarile necsare pentru fiecare dintre acestea si este posibil sa nu te bage in seama toata lumea doar pentru ca la facultate ai trecut ceea ce se cere.

Daca vei aplica la toate joburile din domeniu, va trebui sa faci fata la mai multe respingeri prin faptul ca ai aplicat la atat de multe joburi care nu ti se potrivesc, mai ales daca nu esti considerat un candidat potrivit. Tot acel efort- de a aplica si de a fi respins pe urma- te poate face sa te simti obosit si deprimat. In schimb, ar trebui sa-ti mai miscorezi cautarea sau sa o axezi doar pe o nisa anume si pe un anumit tip de joburi anume.

Oricum, daca intr-adevar iti vei concentra cautarile pe tipurile de joburi pentru care esti potrivt, in industria in care vrei sa lucrezi, si cu flexibilitatea pe care ti-o doresti, vei avea o sansa mult mai mare in a fi chemat la interviuri. Pentru a-ti da seama exact ceea ce trebuie sa cauti, cauta despre joburi legitime de facut bani de acasa; companii de top pentru joburile flexibile; joburi super flexibile pentru mame; joburi flexibile surprinzatoare sau chiar joburi flexible pentru pensionari, daca te incadrezi in profil.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *