exercitii sarbatoriexercitii sarbatori

In ciuda tuturor eforturilor tale de a face exercitii fizice in timpul sarbatorilor si sa nu supraincarci cu mancare si sa iti maresti talia, mereu se pare ca te impiedica cate ceva sa te apuci de un program santos de sport si de o dieta buna pentru a nu te ingrasa mai ales in aceasta perioada. Intre petrecerile de sarbatori cu colegii, familia, prietenii si festivitatile de petrecere a sarbatorilor in sine, se are ca nu mai este timp de lucru fizic, de exercitii si de sport. Insa este de fapt si ar trebui sa fie!

Doar pentru ca nu vei urma acelasi program de rutina de la sala de forta, nu inseamna ca nu poti face niste miscare fizica, deseori prin schimbul programelor de lucru si prin lucrul a diferite grupuri de muschi. Si, nu ai neparata nevoie de o sala si de un loc anume in care sa exersezi si sa faci sport, poti face acest lucru chiar de acasa  si poate ca iti va placea chiar si mai mult si va dura in jur de 20 de minute pe zi.

Multi oameni tind sa se axeze doar pe un minimum de 20 de minute de exercitii cardio pe zi pentru a-si pune sangele in miscare si sa vada rezultatele cat de curand asupra inimii lor si asupra taliei lor. Apoi, acest oameni tind sa incerce mai din greu a lucreze, sa traga de fiare, sa ridice greutati din ce in ce mai obositoare pentru alte 30 de minute pe zi.

Ceea ce poti face acasa este un mixt de ambele exercitii in acelasi timp. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa faci exercitii de intarire si de tonificare fara incetare pentru a obtine de asemenea si un efect cardio, doar aminteste-ti sa respiri asa cum trebuie si sa te tii de treaba, insa nuexersa pana la epuizare sau pana lesini.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *