publicitate Twitter

Influentatorii cheie de pe retelele de socializare sunt mereu in cautare de continut pe care sa il impartaseasa cu audienta lor, asadar afacerile care le pot oferi un continut bun vor fi de cele mai multe ori recompensate prin retwitt-uirea postarilor acestora de catre respectivul influentator, astfel expunand brandul la o noua audienta si la o potentiala piata de clienti si de cumparatori.

Ia in considerare advertisingul. Publicitatea pe Twitter poate fi o modalitate grozava de a face inasa fel incat social media sa creasca vanzarile respectivei afaceri. Twitter face o treaba grozava prin sustinerea micilor afaceri. Chiar si de la acteva sute la cateva mii de dolari pentru publicitatea pe Twitter te poate ajuta sa ajungi departe si in a te ajuta sa te conectezi cu potentialii consumatori. Pentru campaniile de publicitate, Twitter ofera un tablou de bord relativ simplu care ajuta la urmarirea a cat de bine functioneaza campaniile, cat de mult cheltuiesc acestea, etc.

Utilizarea Twitter pentru serviciul cu clientii. Social media, si Twitter in mod specific, poate fi o modalitate grozava de a te conecta cu consumatorii. In functie de timpul de reactie de la echipa ta de serviciu cu clientii. Twitter poate fi o cale mult mai usoara de comunicare cu clientii decat emitrerea de apeluri si de emailuri datorita abilitatii de personalizare a experientei de user, raspunderea imediata la probleme si chiar oferirea de servicii cu clientii acelor oameni care nu sunt inca clienti ai respectivei companii.

Twitter asigura in timp real raspuns de la clienti, si totusi companiile ar trebui sa isi aminteasca faptul ca userii de Twitter asteapta la randul lor un raspuns imediat. Daca este utilizat in mod corect, Twitter poate asigura raspunsuri mai imediate si mai rapide decat a face pe cineva sa astepte la telefon minute in sir.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *