Se spune ca femeile adora bijuteriile si se declara fane ale pietrelor pretioase de unde si populara expresie ca “diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei”. Unele detin o singura piesa si este de ajuns in a se considera fericite posesoare a unui bun de o asa valoare. De la diamante la aur, de la smarald la varii tipuri de pietre toate fac parte din categoria de accesorii de lux si rasfat.

Pentru iubitoarele de frumos in acest sens s-a lansat un nou record. Daca anul trecut Victoria Secrets a venit cu o podoaba feminina menita sa iti ia ochii sa iti faca visele mai frumoase de data aceasta s-a

incercat o depasire de record. Este vorba de o companie de bijuterii care delecteaza cu un sutien facut in totalitate din aur. Estimat la un milion de dolari acest sutien este facut din aur pur de 18 carate.

La cat aur contine este de la sine inteles cat de pretios este si nu numai cand vine vorba de pretul sau concret. In plan simbolic este o bijuterie fara egal. Desi o extravaganta care nu poate caracteriza pe orice si nu poate fi purtat la intamplare oricand desi este un accesoriu feminin. Intr-o comparatie cu “rivalul” sau cel lansat de Victoria Secrets acest sutien nu are pietre pretioase si vine mai mult cu delectarea ce tine de aurul stralucitor. Insa nici celalalt nu este de neglijat in conditiile in care a fost estimat la 2,5 milioane de dolari.

Si nu este un singur exemplu a modului in care moda exploateaza stilul de pietre pretioase in articole vestimentare si nu numai. Cand banii nu sunt o problema acest lucru este ca si cand ti-ai achizitiona un lucru necesar pentru tine- doar este un sutien nu? Flatant insa fara doar si poate.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *