Selfie-urile au devenit un trend in randul tinerilor din ziua de azi, astfel ca multi sunt dispusi sa isi riste chiar si viata pentru a face cel mai perfect selfie. Exista numeroase cazuri de tineri care si-au pierdut viata in speranta de a obtine cea mai buna fotografie, cele mai celebre cazuri inregistrandu-se in Rusia, unde s-a si infiintat o organizatie care nu incurajeaza aceasta miscare.

Ei bine, exista oameni dispusi sa isi riste viata, care ameninta ca se sinucid daca nu au cel mai bun selfie sau oameni care renunta la job doar pentru a face cea mai buna fotografie. Asa este si cazul tanarului de 24 de ani din India- Bhanu Prakash- care s-a hotarat sa renunte la meseria lui pe motiv ca ii statea in calea de a-si indeplini visul, si anume acela de a ajunge in Cartea Recordurilor ca fiind omul care face cel mai multe selfie-uri intr-o ora.

Pentru a obtine acest titlu, tanarul indian se antreneaza zilnic. Bhanu este pasionat de fotografiile realizate cu smartphone-ul si isi doreste din tot sufletul sa obtina locul unu la categoria <Cele mai multe selfie-uri realizate in 60 de minute>. In prezent, cel care detine recordul este un american, care are 1440 de poze.

Obsedat de selfie

E clar! Obiectivul de viata al tanarului Bhanu este acela de a avea cele mai multe selfie-uri, asa ca a decis sa renunte la meseria de farmacist pe care o avea. Acesta a devenit obsedat de fotografii inca de cand era mai mic, cand a primit un aparat foto de la fratele sau, iar moda selfie-urilor nu a facut nimic altceva decat sa-i alimenteze obsesia nebuna. Astfel, scopul acestuia este sa faca peste 1800 de fotografii si isi doreste ca recordul sau sa nu fie depasit foarte curand.

Bhanu sustine ca „eram la munca opt ore pe zi, asa ca nu ma aveam timp deloc pentru a ma antrena. Am decis sa renunt la job-ul meu pentru ca imi doresc sa ajung in Cartea Recordurilor.” Tanarul a reusit sa faca 1700 de poza pana acum, dar isi doreste cu ardoare sa ajunga la 1800.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *