In ziua de astazi nu mai exista incredere intre parteneri dat fiind faptul ca tentatiile si oferte sunt atat de mari. Exista insa, persoane care se complac intr-o relatie doare de dragul de a sta cu o persoana, din motive financiare sau din cauza ca le este frica de singuratate. Teama de singuratate este factorul care distruge de cele mai multe ori increderea de sine a unei persoane. In primul rand, pentru ca o relatie sa functioneze trebuie sa ambii parteneri sa munceasca pentru acest lucru.

Nu se poate intemeia o relatia serioasa daca nu exista sinceritate, comunicare si iubire din partea ambilor parteneri. Este in zadar sa traga unul dintre parteneri de relatie iar celalalt sa nu faca nimic. Aceasta este o tipologie de relatie toxica in care unii oameni se complac. Unii oameni prefera sa stea intr-o relatie care duce spre nicaieri doar din cauza obisnuintei. Am auzit foarte multe persoane care  nu doresc sa paraseasca o relatie toxica, o relatie in care trage doar unul singur dintre parteneri doar din cauza faptului ca s-a obisnuit cu persoana respectiva sau nu isi vede viata fara el/ea. Aceasta conceptie este una extrem de gresita dat fiind faptul ca fiecare relatie are suisurile si coborasurile ei. Este normal ca o relatie la inceput sa fie una frumoasa, armonioasa si in care, aparent nu exista nici macar urma de cearta. Ei bine, acest lucru nu prea exista. Este absolut natural sa existe certuri si discutii in contradictoriu intre parteneri mai ales pentru ca fiecare dintre ei au caractere, personalitati si principii diferite.

O relatie care este condusa de o singura persoana nu poate evolua inspre bine niciodata. Nu vei putea sa ai rabdare o viata cu un om sau daca vei avea cu siguranta va fi un adevarat chin. Nu poti sa tii un om cu forta langa tine.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *