Mica rochie neagraMica rochie neagra

Din oricare bucatarie, nu trebuie sa lipseasca anumite ingrediente; acest lucru este valabil si pentru garderoba, din care nu trebuie sa lipseasca anumite piese vestimentare. Little black dress (ro. – „mica rochie neagra”) devenita emblematica datorita rolului lui Audrey Hepburn din „Mic dejun la Tiffany” este una dintre aceste obiecte vestimentare pe care orice femeie trebuie sa le aiba. Aceasta se pliaza pe cam oricare moment al zilei, fie ca trebuie sa iesi ziua sau seara, la birou ori cu prietenii. Fiind incredibil de versatila, nici nu conteaza cat de des sau la ce ocazii o vei imbraca.

Sora ei mai putin cunoscuta este little white dress (ro. – „mica rochie alba”). Stim vorba: „uneori, mai putin inseamna mai mult”, iar rochia alba demonsteaza acest lucru cu brio. In cazul in care inca nu ai una inca in garderoba, ar fi momentul sa investesti in una, fiind potrivita daca vrei sa emani un aer romantic si inocent.

O rochie de inspiratie masculina este, de asemenea, elementara. Stim cu totii cum arata un jerseu pentru sportivi, asa ca o rochie inspirata de acest obiect vestimentar reprezinta un „must have” al tinutei casual. Potrivita pentru orice moment al zilei, dar si pentru oricare tip de silueta, se poate combina atat cu tenisi, cat si cu pantofi, daca te simti indrazneata.

Ceva retro / vintage este mereu la moda. Rochia cu care mama ta (sau chiar bunica) facea ravagii candva ar putea sa fie iar trendy, pentru ca moda se recicleaza mereu. Astfel, ai ocazia sa te evidentiezi de toate femeile care poarta doar croieli moderne.

Rochia vaporoasa este o achizitie importanta. Intotdeauna feminina, va atrage imediat atentia asupra ta, in ciuda simplitatii de care da dovada. Se poate purta cu tocuri ori cu balerini, fiind un model mai potrivit in sezonul cald – nici nu ai vrea sa o porti iarna.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *