Desi in ultimul timp scrisul de mana a devenit o raritate caci poate doar elevii sunt cei care inca fac parte din acest mediu scrisul de mana este o „unealta” pentru a descoperi ce tip de persoana esti. De la modul in care se curbeaza literele si pana la conturul acestora fiecare detaliu conteaza. Sunt interpretari care scot la iveala tipul de persoana, modul de a gandi si nu numai.

Ce spune scrisul despre tine. Scrisul mic, acel stil marunt poate sa sugereze ca o persoana este timida, inchisa, introvertita. La fel ca si modul sau de a se exprima scrisul este mai greu de descifrat. Insa in egala masura poate sa sugereze atentia catre ordonare. La polul opus se afla cei care au un scris mare. In acest caz ar putea fi vorba despre persoana cu nevoia de a se afirma, de a iesi in evidenta; sunt acele persoane increzatoare in fortele proprii, cu un grad inalt de socializare.

Si de multe ori se intampla sa iti dai seama ca scrisul parca merge oblic. Scrierea indreptata spre stanga caracterizeaza persoana grabita. Sau poate fi vorba de cei care doresc sa termine cat mai repede munca pe care o au. De asemenea la modul general vorbind despre modul in care se manifesta poate fi vorba de a fi precipitat in actiuni. La polul opus sunt cei care au scrisul orientat spre dreapta, cei care in general sunt preocupati de nou, de aventura, de a cunoaste aspecte pe care inca nu le-au descoperit sau nu prea profund pana acum.

Iar cand vine vorba de scrisul drept, fara inclinatii, acesta defineste acele persoane care gandesc rational, care poate si prin  natura meseriei sunt nevoiti sa gandeasca pragmatic. De obicei cand vine vorba de cei din domeniul stiintei, al lucrurilor exacte acest tip de scriere defineste pe cel care nu lasa emotia sa intrepatrunda in viata sa, care este sigur pe sine, increzator.

 

 

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *