insotitori zbor
insotitori zbor

Indiferent de cat de mult crezi ca zbori, probabil ca nu stii de fapt nimic concret despre ceea ce fac si prin ceea ce trebuie sa treaca de fapt insotitoarele de zbor. Asadar, ai face bine sa fii dragut cu insotitorii si zbor, pentru binele tuturor. Acestia trebuie sa aiba grija de pasageri pretentiosi, trebuie sa faca fata trubulentelor, a copiilor plangaciosi, a atacurilor teroriste si a hartuielilor barbatilor din avion.

Acestea trebuie sa zambeasca dragut si sa fie fericite pe tot timpul zborului si sa pretinda ca totul este ok si foarte frumos. Noutate de ultima ora: nimic nu este in regula si frumos. Oricum, toate aceste lucruri pot face subiectul unor carti amuzante sau chiar interesante de-a dreptul. O insotitoare de zbor cu o cariera de 15 ani de bor in spate a scris recent pentru un ziar un articol legat de cateva secrete pe care persoanele obisnuite nu lecunosc despre insotitorii de zbor de peste tot din lume.

Daca un avion inca nu decoleaza, insotitorii de zbor nu sunt platiti deloc. Chiar daca aceasta este cea mai grea perioada pe care o poate resimti toata lumea, insotitorii de zbor nu sunt platiti pentru timpul in care avionul se afla la poarta. Asta include de asemenea si zborurile anulate, zborurile intarziate si escalele.

Daca respectivul avion nu este in miscare, atunci cei care trebuie sa aiba grija de toate prin avion nu sunt platiti. Insa, totusi, acestia primesc un fel de alocatie pentru timpul in care nu se zboara, de doar 1,50 de $ pe ora. A deveni insotitor de zbor nu este atat de simplu pe cat s-ar parea. In ciuda sferturilor intarziate, a orelor lungi si a uniformelor, aceasta este o lume competitiva. In anul 2010, Delta a anuntat 1000 de pozitii de ocupat si a primit mai mult de 100,000 de aplicatii. Absolventii de liceu sunt preferati, insa nu sunt potriviti pentru aceste pozitii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *