Am dori poate cu totii sa detinem o potiune magica care sa faca din cel sau cea pe care o iubim cu sentimente reciproce, intr-o relatie stabila, serioasa. Cine nu isi doreste asta la un moment dat? Dar ca orice lucru si o relatie se construieste. Lasand la o parte ciudateniile care ne caracterizeaza, lasand la o parte faptul ca fiecare dintre noi are obiceiuri mai mult sau mai putin placute cateva dintre acestea sunt inamici reali ai unei intelegeri care dureaza. Poate ca ai dori sa renunti la:

  • Prea multe activitati. Partenerul sau partenera trebuie sa fie parte din viata ta. Devine obositor sa auzi scuze de aceea orice chestiune de rezolvat fie se face impreuna fie amani. In orice caz daca intr-o zi te vezi cu parintii, a doua zi ai sedinta, urmeaza sa ajuti un prieten nu ai ai timp de nimic.
  • Bugetul. E adevarat ca fiecare cuplu isi face propriile reguli  insa cu siguranta in ceea ce priveste bugetul partenerii isi doresc sa cunoasca toate elementele situatiei. Fie ca este vorba doar de un simplu tricou ar trebui sa faca parte din chestiunile de impartasit.
  • Victima. Cand lucrurile nu merg este foarte usor sa spui „pa”. Este mai greu sa te lupti pentru ceea ce consideri ca merita. Nici una nici alta duc la cazul celor care o fac pe victima. Te plangi mereu, doar tu esti desconisderat/a…deja o situatie de care multi fug sic are nu face bine deloc.
  • Din nimic iese cu cearta. De cate ori nu a fost o cearta de la care nici macar nu mai stii de unde a pornit de vreme ce a fost un motiv banal? Poate ca vor mai fi insa in egala masura ar trebui ca totul sa fie constructiv. Sa faci din nimic o urgenta este este un alt motiv de disputa.

Cati dintre noi nu a trecut cel putin o data prin astfel de cazuri?

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *