relaxare totala

Aromaterapia. Stiai ca uleiurile esentiale din plante ca lenatica sau iasomia sunt asociate cu reducerea depresiei si a anxietatii? O baie calda insotita de ceva tratamente de aromaterapie se pot simti ca un adevarat rai al simturilor, insa are si un foarte mare potential de eliberare a simturilor de sub presiune. Adauga niste eucalipt dusului tau sau adauga un buchet proaspat de trandafiri pentru a oferi o atingere de romantism oricarei camere din casa ta.

Masajul. Chiar daca ar fi un adevarat vis sa iti poti face o programare la un salon de masaj profesionist sau la un spa din Cabo San Lucas, asta nu este tot timpul posibil. Si totusi, poti aprinde o lumanare parfumata cu o aroma de vriza de mare si poti solicita serviciile iubitului tau pentru a-ti fruniza cea mai relaxanta si senzuala sesiune de masaj chiar in confortul propriei case.

Mai mult de atat, poti vizita de asemenea un spa local pentru un tratament masaj  care iti va rasfata simturile si fizicul si te vei simti ca o persoana noua atunci cand vei iesi din grija maseuzelor profesioniste.

Manichiura si pedichiura. Rasfata-te singura cu o manichiura si o pedichiura atunci cand te simti la pamant. A avea grija de micile lucruri ce tin de tine te va ajuta sa fii mult mai pregatit pentru a lua in piept obstacolele mari din viata. Aceste tratamente de infrumusetare nu dureaza prea mult si totusi iti pot aduce atat de multa placere doar in cadrul unei singure sesiuni. Te vei simti mult mai bine pe loc ce iti vei vedea unghiutele frumos aranjate si cosmetizate.

Ciocolata mangaietoare. Uita de ziua plina si stresanta si musca dintr-un baton de ciocolata simplu sau cu alune, ori cu tot felul de arome pe care ti le-ai putea dori. Plina de antioxidanti, ciocolata neagra iti poate oferi o imbunatatire a senzatiilor pe care le resimti, a starii de spirit dar si a chefului pe care il ai sa faci ceva anume.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *