Jocul Star Citizen

Jocul creatorului lui Wing Commander, Chris Roberts, Star Citizen a ajuns la inca o realizare de fonduri. Campania de crowdfunding a jocului, ce a avut un mare succes, a strans acum o suma ametitoare de 44 de milioane de dolari, de la 43 de milioane de dolari la sfarsitul lui Aprilie. Intr-o scrisoare pentru comunitate, Roberts a spus ca echipa sa munceste din greu la Arena Commander, un joc mic, concentrat pe multiplayer, cu un mod dogfighting care ar fi trebuit sa se lanseze pe 29 Mai. Roberts a spus ca a ajunge la dogfight in spatiul profund, va face Star Citizen real pentru o multime de oameni. Dar de asemenea cunoaste ca toata lumea ce i-a sustinut pana la acel punct deja intelege. Acestia va multumesc pentru ca i-ati adus pana aici.

Pentru a marca ocazia, Roberts a distribuit o piesa de concept art, pentru ceea ce el numeste camera de negociere, un loc intr-o nava din joc, unde negociatorii pot sa se intalneasca cu alti jucatori, sa-si arate marfa, si sa faca afaceri.

Toti cei care au sustinut si au contribuit jocului Star Citizen, inainte de acest punct, vor primi o camera „Stellar Cartography”, adaugata in joc, de indata ce sistemul de camera modulara va fi lansat. Aceasta camera va servi ca un fel de harta, caracterizand o reprezentare 3D holografica a universului jocului ce va deveni tot mai detaliata, de indata ce o explorati.

Roberts a dezvaluit ca daca Star Citizen atinge 46 de milioane de dolari in fonduri, cei care au fondat, vor primi un suite de software actualizat, ce ar putea sa ii furnizeze cu informatii asupra locurilor in care vor gasi resurse.

Star Citizen este programat sa fie lansat deplin, undeva in anul 2015. Un total de 453.429 de oameni, au sustinut jocul pana acum. De aceea, jocul ar trebui sa aiba parte de un succes enorm.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *