star-trek-timelines-logo-colorO sa apara un nou joc Star Trek si este produs de echipa din spatele jocului de anul trecut, Game of Thrones Ascent. Producatorii din zona Boston, Disruptor Beam au anuntat Star Trek Timelines, un nou RPG de strategie realizat multumita unei intelegeri cu detinatorul de drepturi Star Trek, CBS.

Star Trek Timelines este descris ca fiind un joc social, condus de poveste, care va permite jucatorilor sa-si construiasca cea mai tare nava si cel mai bun echipaj in timp ce exploreaza multiversul Star Trek. Vor fi caracterizate continut si personaje din Star Trek : The Original Series, Star Trek : The Next Generations, Star Trek : Deep Space Nine, Star Trek : Voyager si Star Trek : Enterprise.

Unele din personajele cu care mergi in misiuni, sunt Capitanul Kirk, Spock, capitanul Picard si Data. Vei explora numeroase galaxii si planete, in timp ce interactionezi cu o serie de tehnologii, culturi si rase, dupa cum sustin dezvoltatorii. Jocul caracterizeaza de asemenea arta originala si grafica 3D.

CEO-ul celor de la Disruptor Beam, Jon Radoff spune ca vor sa creeze o noua generatie de jocuri de strategie pentru tablete si dispozitive mobile, si unul care e atat de mare si adanc precum este universul Star Trek. Acesta sustine ca a crescut utiandu-se la franciza si intotdeauna a simtit ca cele mai bune episoade erau acelea care treceau peste frumusetea tehnologiei sau vastitatea spatiului, ci acele episoade care spuneau povestea personajelor luand decizii importante care aveau un impact asupra altor lucruri, precum civilizatiile, planetele si tehnologiile.

Jon Radoff spune ca Star Trek Timelines, contine toate aceste concepte, permitandu-ti sa explorezi vastitatea spatiului impreuna cu prietenii, lasandu-te sa traiesti acolo unde nu a mai fost nimeni, dar iti va permite de asemenea sa iei decizii care au impact asupra viitorului tau, prietenilor tai sau chiar asupra soartei galaxiei.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *