Stima ca anual sunt mii de accidente de masina care din nefericire ingroasa listele de decedati. Cauzele sunt multiple insa cele mai frecvente din cauza vitezei necorespunzatoare drumului pe care se circula. Cu o rata a deceselor din aceasta cauza la o treapta de 4,7 Danemarca isi incearca toate metodele pentru a face participantii din trafic atenti la viteza si modul in care iau in seama indicatoarele de viteza.

O ultima metoda a fost ca in loc de stalpii de sustinere acolo unde indicatoarele sa fie plasate femei atragatoare sa isi faca prezenta. Si mai mult decat o prezenta feminina atractiva acestea „presteaza” topless pentru a capta atentia in adevaratul sens al cuvantului. Daca are efect sau nu ramane de vazut cert este ca exista doua parti ale situatiei.

In primul rand ar fi greu de crezut ca sunt si persoane cel putin din randul barbatilor care sa nu aprecieze ideea si care sa nu ia in seama indicatoarele de viteza. Cu toate acestea persoanele in varsta sunt revoltate. O alta voce ar putea fi a femeilor care daca nu sunt suparate pe idee au cel putin un comentariu caci se face discriminare si placerea barbatilor de a privi o femeie goala nu este aceeasi a unei femei care priveste o femeie goala.

In al doilea rand ar putea asta incurca traficul mai mult? Deja se observa rezultate ale metodei folosite. Ce-i drept destul de indrazneata si unica femeile goale care sa tina panouri la vedere si nu numai sunt motivul pentru care multi barbati incetinesc chiar daca scopul lor este de a saluta prezenta feminina divina, de a admira mai bine si de a se delecta cu ceea ce are in dotare.

Pana la urma campania este un succes si dincolo de comentariile rautacioase Danemarca se bucura de faptul ca reuseste sa faca soferii atenti la viteza si demonstreaza ca scopul scuza mijloacele.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *