Le sapeLe sape

Nu e surprinzator ca unii oameni au gusturi excentrice. Desigur, existand miliarde de oameni pe planeta, acei oameni au obiceiul sa se gaseasca unul pe altul si atunci … lucrurile devin mai ciudata.

De exemplu, „Le Sape” este o subcultura din Republica Congo – acestia se cred cei mai bine imbracati si civilizati oameni de pe planeta si isi cheltuiesc veniturile cumparand haine elegante si accesorii, dorind sa fie un model in viata pentru ceilalti oameni din cartier.

Siturile pro-anorexie promoveaza tulburarile de alimentatie ca stil de viata. Oamenii intra in tot felul de competitii ca sa vada cine se poate abtine de la mancat cel mai mult. Acestia fac schimb si de tot felul de diete: cea mai nebuneasca este de departe „Ana Boot Camp”, care dureaza sapte saptamani si ti se permit 200-300 de calorii pe zi … plus exercitiu. Ca sa va dati seama mai exact, va zic ca o banana are cam 100 de calorii.

Miss Barbie Venezuela: Poate ca zambetul lor e de plastic, dar competitia este reala la Miss Barbie Venezuela. Acestora li se aranjeaza parul, machiajul, hainele, costumele de baie si exista chiar si o runda de intrebari pentru a ajunge la competitia Miss Barbie Univers.

Daca va gandeati ca voi aveti practici sexuale ciudate daca ati folosit candva o pereche de catusi, inseamna ca nu ati auzit de practica in care „hranitul” mananca foarte multa mancare pentru a se ingrasa intentionat, fiind ajutat de „hranitor”, ambii primind satisfactie sexuala din acest procedeu. Hmm …

Exista grupuri de entuziasti ai lifturilor care au ca hobby calatoritul prin lume pentru a merge cu diferite lifturi, prezentand experienta pe YouTube. Cel mai popular canal dedicat acestor experiente are peste 1.200 de abonati. Dintre toate, acesta mi se pare cel mai ciudat: mie mi-e frica de lifturi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *