narcisist

O persoana narcisista va incerca mereu sa te faca sa te simti prost, insa nu trebuie sa lasi ca aceste lucruri sa se intample si in schimb sa incerci sa ii schimbi atitudinea, dar sa nu te lasi nici tu intimidat. Educa-te singur. Invata cum sa reactionezi. A intelege ceea ce este pe cale sa se intample te poate ajuta sa te pregatesti din timp pentru a face fata diferitelor scenarii care pot aparea atunci cand ai de-a face cu un fost narcisist.

Pregateste-te pentru ce-i mai rau

Narcisistii nu iarta si uita. Acestia tin ranchiuna pentru perioade de timp foarte indelungate. Acestia tanjesc sa se razbune  si incearca sa te raneasca din punct de vedere psihologic atat de mult cat se poate.

Pregateste-te pentru ce-i mai rau si pentru o batalie destul de dura. Inainte de a te vedea cu fostul sau cu fosta fata in fata, gandeste-te la ceea ce vei avea de spus si incearca sa te gandesti la toate raspunsurile posibile  si la cum te vei descurca cu aceasta situatie. A te pregati din timp pentru interactiunile  care vor avea loc te poate ajuta sa iti controlezi frustrarea de moment.

Scrie-ti totul undeva

A face promisiuni si a nu le duce la bun sfarsit  este un comportament narcisist obisnuit. Asigura-te ca vei scrie totul pe hartie. Nu te increde in promisiunile verbale. Acesta sau aceasta poate promite ca va plati nu stiu ce din urma datorie sau pensia alimentara a copilului, insa nu stii sigur daca o va face, asadar ar fi mai bine sa vorbesti si cu un avocat despre aceste lucruri pentru a-ti da cele mai bune sfaturi. Lucreaza impreuna cu avocatul tau despre ce poti face si cum puteti finaliza totul pentru a te asigura ca isi va asuma responsabilitatile.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *