In afara de detectarea oamenilor, Dropcam a anuntat de asemenea urmatorul produs hardware, Dropcam Tabs. Tab-urile Dropcam sunt senzori bazati pe Bluetooth bazati pe LE pe care utilizatorii le pot fixa in diferite zone ale casei, fiind un fel de iBeacon imbunatatit. Camera Dropcam Pro actioneaza ca punct de comunicare pentru aceste tab-uri si pot monitoriza miscarea, proximitatea si starea.

Tab-urile ce sunt fiecare lungi aproximativ de 3.5 inchi si foarte subtiri, sunt alimentate de doua baterii de ceas. Nu lasati marimea sa va pacaleasaca, exista o multime de senzori impachetati, dupa spusele lui Duffy, incluzand un accelerometru si un cip inteligent Bluetooth.

Acesti senzori lasa tab-urile Dropcam sa fie folosite la mai mult decat o data pur locationala. Atasati un Tab la o usa, de exemplu, poate fi programat sa trimita unui utilizator o alerta de fiecare data cand este deschisa o usa. Chiar daca usa este deschisa foarte putin, senzorii tab-urilor Dropcam pot inregistra fiecare miscare declansand o alerta. De asemeni poate fi configurata pentru a face diferentierea intre deschis si inchis.

Tab-urile Dropcam pot fi folosite sa alerteze utilizatorii cand cineva este in zona. Aplicand un tab la o cheie sau intr-o poseta sau un rucsac poate fi configurat sa declanseze o alerta cand cineva intra intr-o anumita zona. Tab-urile Dropcam pot fi folosite de la 100 de picioare distanta de un Dropcam. Daca ai mai multe Dropcam-uri in casa ta, acestea pot fi legate impreuna si cel mai aproape Dropcam va fi dispozitivul care va aparea in locatia Tab-urilor.

Aceasta este o strategie a celor de la Dropcam sa construiasca o platforma, mai degraba decat sa se concentreze pe anumite obiecte individuale hardware. Concentrandu-se asupra aspectului software a uneltelor si cum lucreaza impreuna dispozitivele. Duffy crede ca, compania sa are o incercare in a-si face o idee asupra unei case conectate, devenind realitate.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *