Se cunoaste destul de bine faptul ca in unitatile din invatamant sunt necesare si practice tablele scolare. Acestea pot fi utile atat elevului sau studentului, cat si profesorilor.

Tablescolare.com va ofera o gama larga de materiale didactice, ce reflecta un nou principiu de abordare investitionala a pietii educationale. Prin urmare va facem cunoscute materialele noastre si anume: table scolare, panouri, aviziere, accesorii.

Tablele scolare pot fi de mai multe modele si culori si  anume: table scolare monobloc, table scolare triptice,  table scolare culisante, table scolare panoramice si table interactive.

Tablele scolare pot fi de diferite culori, precum albe, verzi, negre. Fiecare unitate de invatamant isi alege nuanta si modelul dorit!

Preturile acestor table scolare sunt accesibile pt fiecare unitate de invatamant sau pentru oricine doreste sa achizitioneze acest material. In plus, daca se va lua un numar mare de table scolare sau de panouri sua orice material auxiliary din firma noastra va beneficia de o reducere.

Pentru toate tablele scolare achizionate din magazinul nostrum veti avea si o garantie pe acestea in termin de 5 ani.

Va garantam ca tablele scolare, cat si celelalte materiale didactice sunt de o calitate excelenta. Toti clientii nostrii au fost foarte incantati si nu am avut probleme din acest punct de vedere.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *