Telefon 3D

Istoria tehnologiei 3D in dispozitivele mobile este indurator scurta. In timp ce imaginile 3D a gasit un succes limitat pe ecrane mai mari, display-urile smartphone-urilor si tabletelor au fost universal restrictionate in 2 dimensiuni.

De aceea este extrem de ciudat ca Amazon aparent isi primeste lovitura de mobil 3D cu dezvaluirea smartphone-ului sau miercuri. Rapoartele, de asemenea propriul ghid al lui Amaonz pentru eveniment, sugerand puternic ca un 3D smartphone vine. In timp ce succesul lui Nintendo 3DS afiseaza ca dispozitivele 3D pot cateodata sa aiba succes, consensul in jurul acestui dispozitiv este ca s-a descurcat cu tehnologia 3D, nu din aceasta cauza.

Desi tehnologia a produs un efect parallax pe un ecran a fost in jur de un deceniu, a experimentat era de aur exact cand Hollywood a folosit 3D in 2009-2011. Cand Avatar a devenit cel mai bine vandut film dintotdeauna, producatorii s-au intrecut pe ei insasi pentru a oferi televizoare 3D si doar cateva au crezut ca smartphone-urile 3D sunt o idee buna.

HTC era unul dintr elee. HTC Evo 3D a debutat global pe 24 Iunie 2011. Ecranul sau 3D a fost completat de cele doua camere de pe spate, ce ar putea fi folosite in unison pentru a realiza fotografii 3D. Detinatorii ar putea vedea aceste fotografii pe display-urile EVO fara ochelari sau sa le exporteze pe display-uri mai conventionale 3D.

Evo 3D a fost foarte analizat, cu utilizatorii sai impresionati de abilitatile sale 3D, insa dezamagiti de alte abilitati, cum ar fi calitatea apelului. De asemenea, display-ul 3D nu a facut nimic pentru interfata pentru majoritatea vasta de aplicatii Android. Cand Virgin Mobile a relansat telefonul pentru reteaua sa, a scos si 3D-ul din nume.

Ca si minune, a fost un singur alt telefon 3D cu o lansare globala, si anume LG Optimus 3D. Numit LG Thrill 4G in SUA, telefonul abia a bazait in America de Nord, si intrucat ecranul sau era de o rezolutie mai scazuta decat cel al Evo, efectul sau 3D nu era asa bun.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *