Walking Dead next-gen

Un numar de liste online pentru jocul The Walking Dead Editia Jocul Anului, versiunile de Xbox One si Playstation 4, au fost descoperite recent online. Cele mai noi vin de la Amazon din Anglia, si la fel ca si celelalte, subliniaza o lansare in Iulie pentru versiunile next-gen al jocului.

Pagina jocului de pe Amazon, dupa cum raporteaza cei de la Joystiq, listeaza o lansare de 25 iulie in Anglia si un pret de aproximativ 50 de dolari. Listarile celor de la GameFly si de la GameStop, intre timp, ambele subliniaza o lansare pe 31 iulie pentru jucatorii din America de Nord.

Listarea celor de la Amazon, detaliaza continutul editiei Jocului Anului, facand-o sa sune identic cu versiunea deja emisa pe Xbox 360, Playstation 3 si PC. Primesti toate cele 5 episoade din primul sezon, episodul DLC 400 days, si o coloana sonora de descarcat. In alte cuvinte, arata ca lansarea jocului pentru platformele next-gen este mai mult o portare, decat un titlu nou si imbunatatit.

Versiunile de Xbox One si Playstation 4 a jocului The Walking Dead, trebuie inca sa fie anuntate. Gamespot i-a contactat pe cei de la Telltale pentru a afla mai multe despre acest lucru.

Seria episodica al lui The Walking Dead, ce este acum in cel de-al 2-lea sezon, a aparut deja pe o varietate larga de platforme, in aditie cu cea de Xbox 360, Playstation 3 si PC, este disponibila si pentru Playstation Vita, iOS, Android si Ouya. Primul sezon a fost lansat in anul 2012, ca o mare afacere de succes, iar cel de-al 2-lea sezon a inceput in Decembrie anul trecut, cu ultimul sau episod debutand saptamana trecuta.

The Walking Dead este disponibil acum pe aproape toate platformele de pe piata, insa eu l-am jucat doar pe PC, insa vreau sa spun ca jocul este unul foarte reusit, povestea bine inchegata, iar evenimentele quick-time bine realizate.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *