Categorii
Viata sociala&relatii

Timpul potrivit pentru toate

Atunci cand vine vorba despre petrecerea timpului cat mai cu cap, nu multa lume stie cum sa si-l imparta in functie de nevoile pe care le are, in functie de necesitatile si de dorintele pe care le are vreodata. Trebuie sa invatam ca macar pe viitor sa stim cu sa ne manageriem timpul asa cum se cuvine astfel incat sa il umplem cu lucrurile pe care trebuie sa le facem si legat de toate responsabilitatile si nevoile pe care le avem.

Asadar, avem nevoie in primul rand de timp pentru noi insine.Timp pentru a ne oferi noua linistea si pacea interioara de care avem nevoie la un moment dat pentru o stare de bine, pentru a ne simti in armonie cu tot ceea ce ne inconjoara.

Apoi, la fel de important este sa ne facem timp sa ni-l petrecem cu cei apropiati noua, cu familia, prietenii nostri dragi, dar si cu iubitul sau sotul, dar mai ales cu copiii nostri cei dragi, care cresc pe zi ce trece, ci care la un moment dat se vor rupe de noi pentru ca vot fi prea mari.

Prietenele noastre merita atentia noastra, chiar daca se afla si la distanta. Nimic nu ar trebui sa ne impiedice sa vorbim, sa ne vedem, sa comunicam si sa ne sfatuim cu cele dragi sufletelor noastre, pentru ca doar asa se mentine o relatie buna de prietenie bazata pe iubire, incredere si timp pentru fiecare.

Copiii nostri ne merita tot timpul si toata atentia din lume pentru ca odata ce sunt mici, acestia se dezvolta pe baza celor invatate din jur, de la familie, de la scoala, din mediul in care creste si este educat. Daca nu vom fi alaturi de ei trup si suflet si daca nu le vom acorda timpul cuvenit, acestia se vor departa de noi si ne vom pune intebarea “De ce?”, dar cam fara rost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *