bagajbagaj

Daca mereu, atunci cand calatoresti, cari dupa tine o gramada de costume, imbacaminte formala si rochii, ti se va putea parea de ajutor utilizarea unor saci de imbracaminte. Aceste genti si acesti saci de haine sunt potriviti pentru tipurile de imbracaminte mai lungi care calatoresc cel mai bine in varianta  unei impaturiri minime si nu mototolite pentru ca se vor boti.

Un asemenea sac de haine este o alegere grozava  pentru cei care isi doresc sa inceteze cu botirea hainelor de atunci cand le pun laolalta si foarte stranse una in cealalta, si prefera  sa nu poarte o geanta in mana sau  pe umar. Acest tip de sac de haine este pe rotile si are un carlig in interior de care se agata umerasele cu imbracamintea in folie chiar.

Daca te ingrijorezi, in schimb, in ceea ce priveste  rotilele unui astfel de sac pentru haine, o alta varianta mai usoara si mai subtire este o alegere grozava pe care o poti face. Acest tip de sac de haine are  un carlig sau umeras special proiectat care sa te ajute sa iti securizezi hainele intr-un singur loc; este desemnat sa fie foarte simplu si usor de purtat/carat si are buzunare cu fermoare la exterior.

Gentile cilindrice cum sunt cele sport pentru echipamentul de la sala sau care le sunt necesare jucatorilor din diferite sporturi sunt niste optiuni grozave si populare pentru impachetat si transportat haine si papuci. Cele mai multe astfel de genti  au manere, unele au chiar si bretele pentru umar iar altele vin chiar si in varianta cu rotile, ce le permit sa functioneze asemenea  unor valize pe roti si cu manere.

Rucsacii sunt de asemenea o optiune grozava pentru depozitarea echipamentului pentru sala, fotbal, pentru drumetii sau chiar pentru excursii, mai ales daca vrei sa iti pastrezi mainile libere in timpul drumului si preferi sa distribui greutatea continutului pe ambii umeri.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *