vopsea

Lacul pentru suprafete este o solutie de rasini in ulei de uscare. Se intareste la evaporarea solventilor sai volatili, prin oxidarea ambelor elemente. Ofera o stralucire aparte si frumoasa suprafetei pe care este aplicat bazandu-se pe tipul e lac utilizat. Este impermeabil la  umezeala. Lacul este o forma de vopsea fara culoare care ofera un strat de finisare de durata si rezistent. Se foloseste atat in cadrul utilizarii sale in interiorul locuintei, cat si in exteriorul locuintei, pentru piesele de mobilier, pentru finisarea suprafetelor de lemn, pentru pianuri, cazi de baie, chiuvete, robinete si la barcile de pescuit.

Vopseaua de ulei consta intr-o serie de pigmenti suspendati in ulei de in care actioneaza ca un liant, apoi ca un uscator  care controleaza timpul de uscare si apoi ca un spary mineral sau ca alti subtiatori care ii pot ajusta fluiditatea. Odata ce subtiatorul se va evapora, pigmentul si uleiul se usuca pentru a forma un strat elastic.

Uleiul absoarbe oxigenul din aer si se conecteaza la stratul de vopsea catre substrat. Este un tip de vopsea care se usuca mai greu, are un miros foarte puternic si vine intr-o gama variata de luciuri intense. Aceasta vopsea se foloseste atat in cadrul aplicarilo in interior, cat si in exterior, pentru artele ine, pentru lemnul simplu, pentru pereti, pentru lucrul cu fierul, pentru mobila, pentru animatiile de desenat pe sticla.

Vopseaua cu email este o forma de vopsea cu pigmenti adaugati. Ofera o finisare tare si lucioasa. Exista trei tipuri de vopsea cu email. Emailul pictat este diferit fata de aceasta forma de vopsea si este folosit in decorarea unghiilor. Se foloseste pentru lacuirea podelelor, pentru scari, terase, balcoane de lemn, curti interioare si beciuri.

Vopseaua de email care se usuca foarte repede este folosita pentru frigidere, in scopuri industriale si pentru blaturi de bucatarie.

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *