Poarta catre IadPoarta catre Iad

In general, mergem in vacanta pentru relaxare. Insa, daca doriti sa vedeti poarta catre Iad, o zona in care pietrele au viata sau o casa bantuita, avem trei oferte:

Poarta catre Iad, Turkeminstan

Uneori, e mai bine sa lasi lumea in starea ei naturala, dupa cum a descoperit o echipa de cercetatori sovietici in Turkmenistan in 1972. Acestia au reusit sa deschisa ceea ce pare sa fie poarta catre iad, cand cautau dupa gaze naturale. Cautarea a creat un crater inflacatar, imens de 70 de metri, care nu a incetat sa scuipe foc de atunci. Multi turisti viziteaza zona pentru a vedea focul care nu a incetat de 40 de ani sa arda. Presedintele tarii a ordonat acoperirea craterului, insa acest lucru nu este posibil pana cand rezerva de gaz natural nu se termina, lucru care nu se stie cand se va intampla.

Valea mortii, California, SUA

Misterul zonei i-a lasat pe cercetatori fara cuvinte decenii la rand, deoarece, in zona arida si pustie, numita Valea Mortii, pietrele par sa se taraie de-a lungul zonei secate, lasand urme in urma lor. Unele pietre se misca in linii curbe, altele drepte.  Speculatii s-au tot facut, printre explicatii fiind luate in considerare campurile magnetice, activitati paranormale, extraterestri sau cineva care le muta cumva, pentru a atrage turisti in zona.

Casa Riddle, Florida, SUA

De cand a fost construita la inceputul anilor 1990, casa Riddle a fost inconjurata de disperare si moarte. Prima tragedie a avut loc in casa cand unul dintre angajatii firmei de pompe funebre s-a sinucis, in urma dificultatilor financiare, spanzurandu-se in pod. Dupa suicid, proprietarul casei, Karl Riddle, a scris in jurnalul sau ca angajatii au inceput sa plece deoarece auzeau voci si zgomote ciudate. Din cauza stresului provocat, casa a fost abandonata si a ajuns intr-o stare atat de ruinata, incat se decisese demolarea ei. In anii 1990, casa a fost donata lui John Riddle, nepotul lui Karl, care a inceput restaurarea acesteia. Renovarile au durat foarte mult, deoarece lucratorii erau speriati de faptul ca ustensilele lor erau aruncate din pod si ca ferestrele se crapau fara motiv. In prezent, multi localnici inca evita sa treaca prin zona.

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *