Categorii
Alimentatie Sanatate Sfaturi

Uleiuri esentiale pentru arderea grasimilor

Este adevarat ca te poti folosi de uleiurile esentiale pentru arderea de grasimi? In timp ce folosirea de uleiuri esentiale  nu este atat de eficienta cum ar fi dietele si exercitiile fizice, unii oameni au relatat ca au avut succes datorita folosirii acestor uleiuri aromate care i-au ajutat la slabit.

Uleiuri esentiale pentru imbunatatirea metabolismului

In timp ce nu exista uleiuri esentiale specifice pentru arderea grasimilor, exista uleiuri care pot fi folosite pentru a-i oferi metabolismului tau un impuls. Acest lucru te poate ajuta de asemenea pentru procesul de slabit si in arderea grasimilor de care vrei sa scapi atat de mult.

Uleiuri energizante

Uleiurile esentiale care iti ofera energie si impuls metabolismului sunt cele care sunt cel mai adesea sugerate pentru ajutorul in pierderea greutatii si a kilogramelor in plus. Unele dintre aceste uleiuri esentiale includ si:

  • Portocale
  • Lamai
  • Grapefruit
  • Rozmarin
  • Menta salbatica
  • Ghimbir
  • Busuioc

Uleiurile esentiale pot fi mixate si folosite in diferite modalitati, insa o reteta cu adevarat energizanta  este de a folosi 9 picaturi de ulei de grapefruit si 6 picaturi de ulei de ghimbir. Amesteca-le cu doua picaturi de ulei de masline sau de migdale. Adauga o mica cantitate din aceasta solutie in apa ta de baie si scufunda-te in ea.

Uleiuri pentru alte scopuri

Uleiurile esentiale  pot fi de asemenea de ajutor  atunci cand incerci sa slabesti din cauza altor motive. Daca intelegi cauza din care tu mananci atat de mult, poti folosi uleiuri esentiale  pentru a ajuta la usurarea sentimentului a ceea ce se mai intampla in viata ta si care ti-a cauzat abuzul de mancare de care obisnuiai sa te tii.

De exemplu, stresul, depresia si anxietatea sunt cu toatele cauze comune ale mancatului in exces si pot fi de asemenea niste reactii la anumite diete pe care ai incercat sa le tii. Uleiurile esentiale  te pot ajuta sa reduci aceste sentimente si te pot face sa te simti mai bine privitor la dieta ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *