PisicaPisica

Paul Gaylord era in afara casei sale cand Charlie, pisica, a inceput sa se sufoce, dupa cum pisicile numite Charlie (sau orice altceva numit Charlie) prezinta tendinta sa o faca. Charlie a incercat sa inghita un soarece cam nesuferit, iar acum se ineca din cauza acestei decizii.

Paul, dupa cum ar face orice proprietar iubitor de animale, si-a bagat degetul direct in esofagul lui Charlie in incercarea de a opri elimina obstructia. Acum, e clar ca sunt o multime de lucruri care pot sa mearga gresit in acest scenariu. Paul putea sa fie zgariat sau … pai, cam asta e tot. Un lucru care nu ar fi putut niciodata, dar absolut niciodata intr-un milion de ani ar fi fost ca Paul sa se molipseasca de … ciuma bubonica. Asta pentru ca Paul avea o mie de sanse mai mari sa fie lovit de fulger decat sa se imbolnaveasca de ciuma bubonica. De ce as scrie asta? Cine ar putea sa inventeze asa ceva?

Paul s-a imbolnavit de ciuma bobonica. Acum, ca sa fie totul clar, Paul nu era un taran din Evul Mediu. Acest lucru s-a intamplat in 2012 in zona rurala a statului Oregon, care se pare ca este locul in care rozatoarele pot sa calatoreasca in timp.

Din pacate, Charlie l-a muscat pe Paul si a luat-o la goana sa se ascunda inainte ca Paul sa poata scoata soarecele ucigas. A doua zi, Paul a facut febra. Pielea lui a devenit gri intr-o maniera absolut trista, tinand cont ca nu a obtinut superputeri din asta. Dupa ce a fost dus de urgenta la spital, a intrat in coma in timp ce degetele sale de la maini si picioare au inceput sa putrezeasca, la propriu.

Barbatul a stat in coma timp de o luna, perioada in care a trecut prin „fratii” mai mari ai ciumii bubonice: ciuma pulmonara si ciuma septicemica. Cu fiecare boala, sansele sale de a supravietui scadeau din ce in ce mai mult: organele sale incepeau sa cedeze, iar degetele au trebuit amputate. Sa spun ca a fost un miracol ca a supravietuit ar insemna sa subestimez situatia – acesta este singura persoana cunoscuta care a supravietuit tuturor celor trei stagii ale ciumei.

In prezent, acesta isi petrece zilele producand cutite in atelierul sau – un hobby impresionant pentru un om fara degete.

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *