Asa ca ruleaza cele mai tari jocuri din ziua de azi, are cele mai bune componente de pe piata si stimuleaza un pret de inceput de 1.700 de dolari? Este prea bun sa fie adevarat. Pentru a atinge acest pret, exterior-ul laptop-ului pare ieftin. Rama sa este complet din plastic, chiar subtire. Deschideti capacul si ceva se indoaie la fel ca si plasticul ieftin care este. De fapt, intregul laptop este ingrozitor de usor, ca si cum cineva a uitat sa puna ceva inauntru.

Ghost vine cu un SSD de 128 GB si un hard disk de 1TB. Desigur, 1TB este destul pentru a stoca intreaga serie Game of Thrones in HD, dar nu toata lumea are nevoie sau vrea sa aiba hard diskul mai lent. Si 128 GB nu este destul pentru un SSD mai rapid. Dupa ce instalezi 4 jocuri, SSD-ul este plin. Jocurile din ziua de azi sunt mari, chiar si MacBook Air ultra-slim poate veni cu 512GB.

Viata bateriei este mai proaste decat te asteptai. Cand te joci, Ghost te va tine pentru o ora si jumatate. Pentru orice altceva, vei fi norocos cu 4 ore de baterie. Cu aproape totul reglat pentru a salva cat de multa putere este posibil, abia rezista 4 ore consecutiv.

Apoi mai este trackpad-ul, poate cel mai prost pe care il poti folosi vreodata. Este usor abraziv, se incalzeste foarte rapid, este mic si cumva reuseste sa nu functioneze 20% din tot timpul. Este ca si cum laptop-ul a obosit sa fie folosit si s-a decis sa ia o pauza. Vei avea nevoie de un mouse pentru gaming cu Ghost, asa ca asigura-te ca-l tii cu tine cand te prefaci ca muncesti.

MSI GS60 Ghost

Plus

  • Puterea sa ruleze orice joc
  • Tastatura excelent personalizabila
  • Pret rezonabil

Minus

  • Trackpad ingrozitor
  • Carcasa de plastic
  • Hardware limitat personalizabil

Concluzia

Daca iti place sa te joci pe PC, vei iubi MSI GS60 Ghost.

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *