Toate domnisoarele asteapta cu nerabdare acel moment unic de cerere in casatorie. Pentru unele o dezamagire, pentru altele definit prin clasic sau simplu cert este ca un astfel de moment devine unul marcant in viata de cuplu. Si cum asteptarile sunt mari, cum barbatii incearca sa gaseasca inspiratia care sa ii ajute la planificarea unui moment unic uneori intervine panica, frica, extazul. Farmecul fiecaruia sta in ceea ce ii inspira de la bun inceput.

Cum faci dintr-o cerere in casatorie un moment unic? Iata la ce s-a gandit un barbat: cererea avea sa vina cu un moment spectaculos, la inaltime, pe acoperisul unei cladiri acolo unde o terasa de vara aducea o priveliste unica. Cum totul era planificat in detaliu ceea ce a socat vine cu indrazneala de a sari de pe cladire, vazuta ca un stupid accident. Barbatul scoate inelul, incepe cererea si cand avea sa scoata inelul cade de pe acoperis. Insa mai jos cu cateva etaje o imensa saltea il „astepta” cu mesajul mult asteptat „will you marry me?”.

Desi  in marea majoritate a cazurilor refuzul nu exista cel putin pe moment nu contribuie si planul de cerere in casatorie un motiv de a accepta? Caci totul reflecta grija cu care se doreste a se exprima marea dragoste. Ori unii mizeaza pe o cerere in public, altii impresioneaza cu ceva mai putin clasic…

Socul domnisoarei este de la sine inteles caci aceasta avea sa vada cum barbatul iubit se prabuseste. O cerere in casatorie care va ramane in topuri ca fiind una indrazneata. Ineditul insa exista clar si dincolo de acest exemplu unii o vad ca o provocare. Un inel ce iese ca o surpriza dintr-un ravas, o strada intreaga devenind decorul perfect pentru a se desfasura marea cerere fiecare are un mod propriu de a marca ceea ce va ramane ca fiind primul pas catre casatorie.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *