Mai este destul de putin pana cand fericitul eveniment al nasterii primului copil al cuplului Kate si William. Daca e sa urmam datele oficiale se pare ca 13 iulie este momentul insa din diverse motive nu are importanta asta- poate sa nasca prematur si pana la urma nu s-ar fi dat atat de usor date catre presa. Desi nu va putea sa se ascunda prea mult ceea ce intereseaza- privind la exterior- este ca bebelusul lui Kate Middleton si a Printului William ar putea sa aduca multe beneficii in ceea ce priveste economia.

Asa cum ducesa a devenit un fashion icon si mai tot ceea ce o reprezinta a devenit usor un stil copiat de sute de mii de admiratoare viitorul copil va putea sa aduca un avant in acest sens de asemenea. Intr-o estimare facuta se pare ca 4,8 milioane de persoane for sarbatori acest eveniment. Cu o cifra de 62 de milioane de lire asta va fi numai gestul in sine de a se bucura de urmas caci daca e sa adaugam noua moda ce se va raspandi rapid cel putin in ceea ce priveste stilul vestimentar se va produce o vanzare in masa a modelelor pe care viitoare mamica le va etala la cel mic.

La fel s-a intamplat cu fiecare mare eveniment legat de familia regala. Insa exemplul cel mai concret este dat de ceea ce ducesa Kate face, arata, poarta. O inspiratie pentru multe femei, lucru clar dovedit caci spre exemplu imediat dupa aparitia acesteia la un eveniment monden se epuizase stocul de rochii in stilul exact a ceea ce ducesa purtase. Pentru perioada in care este insarcinata situatia este la fel.

Din nou o estimare este cea care arata ca se asteapta aproximativ 240 de milioane de lire cheltuite pe diverse lucruri inspirate din toata povestea regala. Si cum deja exista la vanzare pijamale cu design inspirat din costumatia garzilor acesta este numai inceputul.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *