Cat suntem la o varsta frageda inca vedem in joc o maniera de a ne ocupa timpul liber. La maturitate apreciem si cea mai scurta clipa pentru a ne relaxa. Uitam in lumea rutinei sa ne simtim copii, sa ne jucam, sa redevenim acel suflet pur care vede in fiecare lucru din jur o inspiratie, care crede in povesti, care are iluzii si asteptari, care viseaza cu ochii deschisi. Credem ca ne-am ales drumul in viata, ca avem o meserie, ca suntem buni la asta si atat. Avem grija de noi, de cei din jur, de locul de munca si atat. Dar asta este viata? Doar atat? Cand lumea parca te contrange, cand nimic nu mai are farmec, cand iti cauti inspiratia si starea de bine latino-time.ro iti prezinta o noua oportunitate in viata.

Chiar daca a dansa sau a incerca sa dezlegi misterul pasilor ritmici devine doar o activitate de timp liber nu ai nimic de pierdut sa incerci. Sa te alaturi unui grup care cu o pasiune de nestavilit isi dedica timp, energie, dorinta in ideea de invata si altceva, de a petrece timpul si altfel este ceea ce te poate readuce pe o linie de visare, la o stare de bine cand simti ca faci ceva productiv pentru tine, pentru sufletul tau. Stiu, vei spune nu am timp liber si cat de putin exista sunt alte lucruri care urgenteaza. Desigur ca nu iti poti anula intreaga viata doar pentru asta, dar nici nu strica sa incerci, sa prioritizezi lucrurile. Ori nu te invata nimeni cum sa faci asta dar orarul unei scoli de dans este atat de flexibil incat nici nu va mai conta ziua din saptamana cand vei alege sa urmezi aceste ore.

De fapt ce ore de dans, ce cursuri sunt cele care promit atat de multe? Dansurile sunt diferite, stilurile sunt diferite, la fel ca dorintele fiecaruia in parte. Aici vei gasi insa o lista lunga din seria dansurilro de stil latino. O multitudine care sa iti aduca atat energia la cote maxime cat si relaxarea, stilul romantic daca asta te caracterizeaza. Si dupa ce ore de ora incerci varii stiluri de dans te poti orienta catre acel tip care iti aduce cea mai mare exaltare a sufletului si a trupului, o aprofundare.

Si nu in ultimul rand ajungi sa te intrebi daca merita. Sau de ce dansul. Pentru cunoscatori dansul nu se explica ci se simte. Dar pana cand ajungi sa cunosti aceasta lume ai o experienta in fata care te provoaca, te intriga sau te atrage mai ales daca dansul este parte din expresia vietii tale. Simte-te bine, cauta-ti starea pe care ai pierdut-o, gaseste relaxarea, starneste pasiunea din tine! Pentru toate acestea ai nevoie de dans.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *