kit unghii de la diamond nails

Femeile au o gramada de optiuni din care sa aleaga atunci cand vine vorba de mersul la salon ca sa-si faca unghiile sa arate mai frumoase. Daca iei in considerare aplicarea de unghii false, vei fi intrebata daca iti doresti sa iti fie aplicate unghii cu gel sau cu acril. Inainte de a lua o decizie, uite ceea ce trebuie sa stii despre aceste doua tipuri de unghii false.

Despre unghiile cu acril

Unghiile cu acril au fost o adevarata moda in industria frumusetii inca de ani buni, si aceasta influenta a lor a contribuit la popularitatea lor persistenta chiar si in zilele noastre, dar mai ales acum, in timpul in care modernismul isi spune cuvantul si tot ceea ce tine de frumusete este atat de valorificat.

Acrilicele sunt aplicate cu ajutorul unui monomer lichid si a unei pudre de polimer pentru a crea un strat protector peste unghiile tale naturale. Acrilicele se intaresc doar atunci cand sunt expuse la aer. Atunci cand acrilicele se intaresc, acestea ofera o panza perfecta pentru aplicarea culorii si modelelor pe unghii.

Despre unghiile cu gel

Aplicarea unghiilor cu gel asigura puterea pe care o au unghiile aplicate cu acril si naturaletea unghiilor naturale. Spre deosebire de unghiile cu acril, unghiile cu gel se intaresc doar cand sunt expuse la raze UV. Lacurile cu gel sunt asemanatoare cu lacurile de unghii-ai un strat de baza, o culoare de aplicat si un strat de top.

Fiecare strat trebuie sa fie uscat in razele luminilor UV pentru doua sau trei minute. Ambele tipuri de unghii, cele cu acril si cele cu gel, sunt supuse proceselor chimicale pentru a se conecta cu unghia naturala, totusi, exista cateva diferente intre cele doua tipuri de unghii false.

Pentru a iesi in evidenta la o petrecere sau la un eveniment special la care vrei sa stralucesti cu adevarat si sa fii admirata, ai nevoie de un kit unghii de la diamond nails, care sa iti asigure buna protectie si buna intretinere a unghiilor tale perfect ingrijite si cosmetizate.

Unghii cu gel sau unghii cu acril

Procesul aplicarii de unghii cu gel si cu acril da niste rezultate asemanatoare. Acesta poate alungi niste unghii scurte, poate indrepta unghiile mai curbate, si poate face ca degetele tale sa arate mai lungi si mai subtiri. Exista totusi o serie de argumente pro si contra care ar putea sa te ajute sa decizi care tip de aplicare a unghiilor false ti se potriveste cel mai bine.

Pro unghiilor cu acril:

  • Daca iti rupi vreo unghie cu acril, poti mereu sa ti-o repari acasa de una singura.
  • Procesul de indepartare este simplu atunci cand este practicat de catre un specialist.
  • Acrilicele sunt foarte puternice. Atunci cand sunt aplicate asa cum trebuie, pot rezista pentru mult timp pe unghiile tale naturale.
  • Aplicarea de unghii cu acril tinde sa coste mai putin decat aplicarea de unghii cu gel.

Pro unghiilor cu gel:

  • Unghiile cu gel pot parea mult mai naturale si mai stralucitoare decat alte tipuri de unghii cosmetice.
  • Timpul de uscare al unghiilor cu gel este mai rapid decat in cazul unghiilor cu acril.
  • Amestecurile de gel de unghii nu dispun de gazele care sunt asociate cu unghiile cu acril, asadar sunt considerate o varianta mai eco-friendly de cosmetizare a unghiilor tale.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *