stailer

Stiai ca exista o alta posibilitatea de a-ti face programarile la salon?  Ei bine, aplicatia Stailer te va ajuta sa ai parte de programarea mult dorita.  Cu Stailer vei putea sa te programezi foarte usor la salon si este 100% gratuit.

Pe Stailer vei gasi cu mai multa usurinta saloanele din orasul tau si iti vei putea face o programare astfel incat sa ai parte de serviciile oferite. Vezi aplicatia Stailer pentru mai multe detalii despre cum te poti programa cu mai mare usurinta la salon.

Aplicatia Stailer iti ofera o experienta iesita din comun

Stailer este o aplicatia care a revolutionat programarile la salon.  Cu ajutorul acestei aplicatii orice femeie sau barbat va putea sa se programeze instant la serviciile de infrumusetare de care are nevoie.

Aplicatia te va ajuta foarte mult sa descoperi care sunt saloanele din zona ta cu o foarte mare usurinta.  in mod sigur ai refuzat sa mergi la unele saloane din zona ta, deoarece nu stiai nimic despre ele. Cu ajutorul aplicatiei Stailer vei putea sa te rasfeti cu mai mica usurinta, la unele dintre cele mai bune saloane din oras.

Cum poti folosi aplicatia Stailer

Tot ce ai de facut este sa iti descarci aplicatia in telefon si sa iti creezi un cont de client. Dupa care iti poti face toate programarile de care ai nevoie. Ai acces la poze, la preturi, dar si la recenzii ale fiecarui salon care este prezent in aplicatie, astfel incat sa faci o alegere buna.

Care sunt beneficiile aduse de salonul de infrumusetare

  • Vei invata tot ce trebuie sa stii despre ingrijirea personala

Personalul prezent in saloanele de infrumusetare te va invata cum sa iti ingrijesti parul, astfel incat sa te  bucuri de o podoaba capilara superba. Cu putina atentie si indemanare vei reusi sa iti ingrijesti parul precum un specialist. 

La salon vei avea acces la toate sfaturile de care ai nevoie, dar si la trucuri pe care sa le pui in practica.

  • Vei avea parte de o coafura perfecta

Atunci cand vei merge la salon vei avea siguranta bune rezultate. Parul este, cu siguranta, un produs care are nevoie de toata atentia din partea ta.

Salonul este un loc magic in care transformarea pe care o doresti poate avea loc.  Ai nevoie de unii dintre cei mai buni specialisti care sa iti ofere o tunsoarea care sa te avantajeze si care sa te puna in valoare.

Cu Stailer ajungi la salon in perioada dorita de tine

Stailer este o aplicatie care iti ofera programarea la salon in functie de dorintele tale. Daca vrei sa mergi la salon doar intr-o anumita perioada de timp, atunci nu trebuie sa iti mai faci griji. Cu Stailer vei reusi sa iti faci o programare in doar cateva minute. Seteaza filtrele in functie de nevoile tale si vei avea parte de o coafura noua.

Aplicatia se poate folosi in orice moment si poti vedea in acest articol detalii extra.  Cu Stailer mersul la salon este o placere.

Date de contact: support@stailer.ro

admin

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *