Potrivit producatorului Stephan Frost, MMO-ul pentru PC ce urmeaza sa apara, WildStar este unul dintre cele mai complete mmo-uri cu caracteristici ale ultimilor 10 ani. Aceasta declaratie pune jocul impotriva MMO-urilor care domnesc de mult timp, precum World of Warcraft (2004), de asemenea si langa jocuri precum EverQuest II (2004), Lord of the Rings Online (2007) si Star Wars : The Old Republic (2011), printre altele. Frost a facut comentarii intr-un interviu pentru IGN despre taxa de abonament al jocului. Aparand taxa, Frost a spus ca WildStar este ca si HBO, fiindca ofera continut premium.

Frost a spus ca au decis sa aleaga abonamentul lunar fiindca au realizat un joc triple-A. „Avem unul dintre cele mai complete MMO-uri cand vine vorba de caracteristici, care a fost lansat in ultimii 10 ani. HBO, de exemplu, este continut premium. Are show-uri grozave precum Game of Thrones si True Detective. Nu cer bani in plus pentru aceste lucruri, acestia cer doar abonamentul lunar si oamenii il vor plati cu siguranta fiindca e bun. Daca nu este bun, acestia nu vor plati pentru el”.

Frost a spus ca producatorii jocului WildStar, Carbine Studios, se uita la el in acelasi mod. El spune ca jucatorii vor gasi destul continut de care sa se bucure imediat dupa lansarea de luna viitoare, si a scos in evidenta ca Carbine planuieste sa adauge nou continut jocului, de la o luna la alta. Acesta sustine ca vom vedea o data la 28 de zile continut nou constant.

Frost a dezvaluit ca, Carbine ar putea lansa un expansion major pentru WildStar intr-o zi, dar nu asta este scopul studioului de acum. Singurul lucru pe care vor sa-l faca este sa pastreze oamenii in joc si sa ii pastreze fericiti cu noul continut.

Comparand modelul de abonament lunar al lui WildStar cu altele, Frost a spus ca WildStar este extrem de corect si nimic nu este ascuns in spatele acestuia.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *