wolfensteinheaderJocul first-person shooter ce urmeaza sa apara, Wolfenstein : The New Order va fi cenzurat in Germania din cauza ca acolo exista un lucru despre Nazisti. Directorul de marketing al lui Bethesda, Pete Hines, le-a spus celor de la Gamespot intr-un nou interviu de la PAX East, ca germanii sunt putin sensibili cand vine vorba de acest subiect. Nazisti sunt numiti “Regime” in Wolfenstein-ul ce va fi lansat in Germania si este singurul joc Wolfenstein care va fi lansat in Germania, dar este complet lipsit de tot continutul constitutional interzis.

Continutul interzis constitutional la care se refera Hines, tine de toate imaginile Naziste, incluzand semnul lor distinctive, svastica. Ubisoft a avut aceleasi probleme cu versiunea Germana a jocului South Park : The Stick of Truth. Trebuie sa vedem versiunea germana al lui Wolfenstein : The New Order, dar Hines spune ca cei din “Regime” din versiune, inca ii vor caracteriza pe Aryan si vocile cu accent German.

De asemenea in timpul interviului cu Hines, a fost intrebat de faptul controversat cum ca Wolfenstein : The New Order nu va avea un mod de multiplayer, desi multiplayer-ul este o marca inregistrata pentru intrarile anterioare din prea iubita serie.

Pentru multi alti publisher aceasta va fi o intrebare dificila la care sa raspunda, dar Bethesda sustine sprijinul lucrurilor single player. Hines a spus ca sustine ca daca multiplayer-ul se potriveste si este o parte din ceea ce incearca sa creeze, ar trebuie neaparat sa fac acest lucru. Dar daca nu, ar trebui lasat deoparte si cel mai important lucru este ca jocurile stiu ce inseamna single player. Acesta este tipul de joc pe care ei au vrut sa-l creeze asa ca nu au avut nici macar o conversatie despre component multiplayer al jocului Wolfenstein : The New Order.

Dupa toate cele afirmate se pare ca jocul nu va avea o componenta multiplayer.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *