WWE 2K15 Pain

Ultima intrare de anul trecut din franciza WWE, WWE 2K14 era un loc ciudat. 2K a securizat licenta WWE si esential a furnizat jocul pe care THQ si Yuke il terminau inainte ca fosta companie sa-si inchida usile, oferindu-le timp celor de la Visual Concepts sa-si puna amprenta pe produsul 2K14. Acesta nu este cazul cu WWE 2K15. Anul acesta, echipa de la Visual Concept, vrea sa aplice acelasi nivel de grija cu care s-a ocupat de seria NBA 2K.

Din pacate, este prea devreme pentru 2K sa afiseze jocul in actiune pentru orice platforma, dar am vazut niste exemple din influenta NBA 2K. Pentru incepatori, versiunea de Playstation 4 si Xbox One a jocului, va folosi aceleasi tehnici de scanare a corpului si capului folosite pentru NBA 2K15. 2K a afisat acest lucru in forma unui model ultra detaliat a capului lui John Cena, diferite umflaturi si cicatrici au fost imediat vizibile. De asemenea la evenimentul E3 2014, a fost o demonstratie pe scurt a expresiei faciale ale lui John Cena care ofereau nivele straine de detalii. 2K a spus ca in jur de 90 la % din oamenii care au fost planuiti sa apara in joc, au fost deja scanati, incluzand Hall of Famer-ul WWE Hulk Hogan, ce a fost anuntat la E3, impreuna cu Bray Wyatt, Roman Reigns, Cesaro si Cena.

Versiunea de Playstation 3 si de Xbox 360 a jocului nu va avea beneficiile tehnologiei de scanare a capului si a corpului, potrivit celor de la 2K, tehnologia a fost realizata special pentru hardware-ul Playstation 4 si Xbox One. Modelel de wrestleri, vor vedea o schimbare majora in detaliile generale, dupa cum a fost evidentiata si intr-o comparatie de modele dintre personajul John Cena din WWE 2K14 si acelasi personaj, John Cena din WWE 2K15.

De aceea, asteptam cu nerabdare acest joc sa avem ocazia de a-l incerca.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *