videochat

Nu ne ajung banii iar acest lucru de multe ori ne afecteaza calitatea vietii. Se spune ca banii nu aduc fericirea, dar de intretinut o intretin. Avand un salar fix pe luna ne permitem vacante, ne permitem sa avem de toate, asta pe plan material, desigur. Multa lumea opteaza acum pentru doua, trei joburi pentru a ajunge sa fie independeti financiari si sa se descurce pe acest plan. Daca si tu te numeri printre cei care isi doresc acest lucru, s-ar putea ca oferta din cadrul Prime Studios sa te atraga.

Acum ai oportunitati de angajare videochat Bucuresti asupra carora poti sa te gandesti. Pentru a lucra in cadrul unui videochat nu trebuie sa indeplinesti multe conditii. Trebuie sa ai varsta minima de 18 ani si sa cunosti limba engleza la nivel conversational. Daca nu o cunosti nu trebuie sa-ti faci griji, vei avea ocazia sa o inveti. Prime Studios ofera training-uri prin care tu iti poti largi orizonturile.

Iata ce ti-a mai pregatit Prime Studios!

Bonusuri de angajare si city break-uri

Pentru a porni cu dreptul pe plan profesional, trebuie sa stii ca acest studio ofera bonusuri in bani pentru cele care se angajeaza. In plus de asta, daca recomanzi o prietena si aceasta se decide sa colaboreze cu Prime Studios, primesti si in acest caz o suma de bani pe care sa folosesti asa cum crezi de cuviinta.

Inceputurile sunt intotdeuna grele, dar daca pe parcurs ajungi sa fii declarat un model activ, poti sa castigi un city break intr-o destinatie exotica. Te vei relaxa pe plaja si vei putea sa te bucuri de un timp petrecut la soare. Prime Studios recompenseaza modelele si isi doreste ca acestea sa aiba parte de un parcurs profesional adecvat.

Daca vei dori sa iti modifici vreo trasatura a fetei sau a corpului trebuie sa stii ca prin intermediul Prime Studios vei putea sa iei legatura cu diverse cabinete si cu medici care te vor ajuta sa ajungi la rezultatele propuse. In sfarsit nu vei mai fi conditionata de bani sau de ceva anume pentru a-ti indeplini aceste dorinte.

Programeaza un interviu si vino sa cunosti echipa Prime Studios

Videochatul nu mai este un subiect tabu in zilele noastre, toata lumea e deschisa spre noi orizonturi si noi oportunitati. Prime Studios ofera training-uri de formare care sa te ghideze spre a intelege mai bine acest domeniu, deci nu ezita sa intrebi sau sa te informezi ca atare.
Membrii echipei dar si colegele iti vor fi alaturi in tot acest proces, un proces care te va ajuta sa ajungi la o versiune imbunatatita a ta.

Pe site-ul oficial prime-studios.ro gasesti mai multe detalii despre acest job. Tot acolo te poti inscrie in vederea participarii la un interviu pentru a cunoaste echipa si a te familiariza cu acest domeniu. Nu rata aceasta oportunitate de a castiga sume de bani si de a cunoaste oameni noi. Iti faci cunostinte si te bucuri de faptul ca ai ales sa activezi in acest domeniu.

Contact:

0725 165 944
Piata Victoriei (Metrou Victoriei)

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *